Αφου θα πεσουν μπουνιδια στο Tea Party και μετα. Δηλαδη εαν δραπετευσουν απο το WCI και τους κυνηγησει η Big Mom τοτε παει ο Zeff κλπ. (εκτος και αν μπλοφαρει) και μετα ποτε θα πεσει η Big Mom;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Chapter 861: "Good Acting"
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Πόσο καλός ηθοποιός είναι ο sanji?
51
Απ: Chapter 861: "Good Acting" Την / Το Πεμ 06 Απρ 2017, 18:45
Deathracer2009

52
Απ: Chapter 861: "Good Acting" Την / Το Πεμ 06 Απρ 2017, 19:41
Hawkins

Για τον ζεφ ίσως ρίξει την οργή της στον λουφη όπως έκανε στο ψαρονησι ιη ακραιο αλλα πιθανο να μπλοφαρι ο Καπόνε και να μην ξέρει κάτι για ζεφ η μανα

53
Απ: Chapter 861: "Good Acting" Την / Το Πεμ 06 Απρ 2017, 20:32
The Red-Haired

Δεν είναι απαραίτητο να πέσει η Mom.
Μόνο το Poneglyph χρειάζονται
Μόνο το Poneglyph χρειάζονται

54
Απ: Chapter 861: "Good Acting" Την / Το Πεμ 06 Απρ 2017, 20:34
Deathracer2009

Kαι ποτε θα πεσει ομως; Αφου θα τους κυνηγησει....

55
Απ: Chapter 861: "Good Acting" Την / Το Πεμ 06 Απρ 2017, 22:31
The Red-Haired

Με δεδομένο πως θα φύγουν ασφαλής από το νησί της και με δεδομένο πως θα κατευθυνθούν προς το νησί του Kaido, δύο πράγματα μπορεί να συμβούν. Είτε να σκάσει στο Wano η Big Mom, που το θεωρώ τελείως ακραίο, είτε θα προσπαθήσει να τους εκδικηθεί αργότερα, όταν για παράδειγμα πέσει ο Kaido...

56
Απ: Chapter 861: "Good Acting" Την / Το Παρ 07 Απρ 2017, 00:33
Tcixlas

η θα πέσει τώρα και θα προσκυνάτε τσίχλα μέχρι να μας βγάλει ο τσίπρας απο τα μνημόνια

57
Απ: Chapter 861: "Good Acting" Την / Το Παρ 07 Απρ 2017, 01:01
Hawkins

αα τσιχλα δεν ησουν απολυτος οτι θα πεσει η μαμ ειπες πολλα σεναρια αμα βγει ενα απο αυτα τι θα μας πεις εγω σας τα ελεγα? ;p
διαφασα μια πολυ ενδαιφερον θεωρια μα πολυ ενδιαφερον ομως οτι ο σανκς προστατευει το ελμπαφ
διαφασα μια πολυ ενδαιφερον θεωρια μα πολυ ενδιαφερον ομως οτι ο σανκς προστατευει το ελμπαφ

58
Απ: Chapter 861: "Good Acting" Την / Το Παρ 07 Απρ 2017, 15:59
Tcixlas

δε χρειάζεται να είμαι απόλυτος για να λέω τι γνώμη μου... όποιος είναι απόλυτος όσον αφορά τις γνώμες του, χάνει αμέσως όποια αξία θα μπορούσε να έχει η γνώμη του στα μάτια μου...
εγώ εξέφρασα σενάρια και διάλεξα ποιό είναι το πιθανότερο για μένα, και ποιό πιστεύω να γίνει
εγώ εξέφρασα σενάρια και διάλεξα ποιό είναι το πιθανότερο για μένα, και ποιό πιστεύω να γίνει

59
Απ: Chapter 861: "Good Acting" Την / Το Παρ 07 Απρ 2017, 17:41
Hawkins

Άστα αυτά τσιχλα πες ότι βοηθας τον όντα κ ξέρεις τα πάντα κ μας πετας hint τόσο καιρό

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης