Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

New episode is available
Anime is on break
New chapter available
Manga is on break

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 6]

1 Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Την / Το Τετ 08 Ιουλ 2015, 21:01

Dr. Jimalicious

avatar

 

Vet-eran
Vet-eran
Άλλη μια φορά, όπως κάθε χρόνο γίνεται το ΠΣΕΚΑΣΕ (Παγκόσμιο Συνέδριο Επιστημόνων Και Άλλων Συναφών Επαγγελμάτων), ένα συνέδριο που επιστήμονες, εφευρέτες και γενικότερα πάσης φύσεως ερευνητές, μαζεύονται για να παρουσιάσουν το έργο τους. Το φετινό συνέδριο γίνεται στην έπαυλη της πρωταθλήτριας κωπηλάτριας, Βίκης Καγιάκ. Η πρώτη παρουσίαση έγινε από τον καθηγητή Χαρίλαο Κούτσουρο και την γυναίκα, και συνερευνήτρια του, Λεμονιά Κούτσουρου-Κλαδάκη. Στη παρουσίαση τους έφεραν αποδείξεις για πλάσματα με περίεργες ικανότητες που παρομοιάζουν στοιχεία της φύσης ή ήδη υπάρχοντα ζώα. Τόνισαν ιδιαίτερα ότι μέχρι στιγμής έχει γίνει ταυτοποίηση 151, αλλά είναι πιθανή η ύπαρξη χιλιάδων. Μετά από αυτή την πολύωρη παρουσίαση, και αφού η ώρα ήταν περασμένη, οι λοιποί ερευνητές και καλεσμένοι πήγαν στα υπνοδωμάτια τους. Όμως, κάτι τρομερό συνέβη μέσα στην νύχτα. Ο Καθηγητής Γιουτόνιουμ φαίνεται να έριξε ένα συστατικό παραπάνω, το χημικό Χ, μέσα στα ζαχαρωτά του, και βρέθηκε νεκρός με αφρούς να βγαίνουν από το στόμα του. Παρόλα αυτά, όλοι γνώριζαν ότι ο καθηγητής δεν έπαιρνε μαζί του αυτό το επικίνδυνο χημικό στο δωμάτιο του. Κάποιος λοιπόν τον δηλητηρίασε. Και όλα δείχνουν ότι είχε και συνεργό. Γρήγορα η δεσποινίς Καγιάκ, έδωσε εντολή να μην φύγει κανένας από την έπαυλη και έκανε μια καταμέτρηση των καλεσμένων.

Η λίστα έχει ως εξής:

# Character UsernameΚατάσταση Ρόλος
01 Κhal Drogo Hawkins
02 Hank MoodyJohnyman
03Καθηγητής Γιουτόνιουμxxx MURDEREDNPC
04 Ομπάμα Patty D Luffy
05 Tcixlas H.friend
06Rarity Santouryuu
07Saul Goodman Aldark
08Arthas Menethil Scarlet
09L nikosv
10Σκληρός ΚαριόληςTcixlas
11Τουλίπα blacktulip
Το ζεύγος Κούτσουροι ήταν μαζί με την δεσποινίδα Καγιάκ το βράδυ της δολοφονίας και έτσι, όντας και χρόνια φιλοι της οικογενείας, αφέθηκαν ελεύθεροι. Όλοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι όμως δεν έχουν άλλοθι, οπότε οι δολοφόνοι πρέπει να είναι ανάμεσα τους. Ποιοι όμως;

Και η ημέρα ξημερώνει στην έπαυλη Καγιάκ.

Όλοι οι κανόνες. Διαβάστε τους.:

Γενικοί Κανόνες:
Σπόιλερ:
Το παιχνίδι παίζεται σε γύρους. Ο κάθε γύρος έχει δύο φάσεις.

Η πρώτη φάση είναι η Ημέρα. Τότε οι παίκτες αποφασίζουν κ ψηφίζουν ποιος είναι ο δολοφόνος ώστε να εκτελεστεί. Οι ψήφοι να γράφονται με κόκκινο χρώμα κειμένου. Όποιος έχει τις περισσότερες ψήφους, βγαίνει από το παιχνίδι.

Η επόμενη φάση είναι η Νύχτα. Τότε οι Δολοφόνοι αποφασίζουν ποιον θα σκοτώσουν και ενημερώνουν τον Αφηγητή.

Όταν γίνει και αυτό ο Αφηγητής δίνει το έναυσμα για την επόμενη Ημέρα. Και ούτω καθ'εξής...

Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι
Α. Όλοι οι Δολοφόνοι πιαστούν/σκοτωθούν
Β.Οι Δολοφόνοι ελαττώσουν τον αριθμό των μη-Δολοφόνων ίσο με το δικό τους.

Ρόλοι:
Σπόιλερ:
Πολίτης - Είσαι ένας απλός πολίτης. Δουλειά σου είναι να μείνεις ζωντανός. Και να μπορέσεις να βρεις τους Δολοφόνους. Το πρωί ψηφίζεις ποιος νομίζεις ότι είναι ο Δολοφόνος, το βράδυ δεν κάνεις τπτ.
  Γιατρός:  κάθε νύχτα διαλέγει ένα άτομο, αν το άτομο που διάλεξε τύχει να είναι και το άτομο που διάλεξαν οι δολοφόνοι τότε το σώζει, και δεν γίνεται δολοφονία τη νύχτα.
  Αλεξίσφαιρος: μπορεί να σώσει τον εαυτό του μόνο 1 φορά και μόνο νύχτα..η ταυτότητα του είναι κρυφή..στη μέρα θα αποκαλύπτεται ότι δεν έγινε δολοφονία τη νύχτα αλλά το γιατί θα είναι άγνωστο.


Επιθεωρητής - Με το που πέφτει η νύχτα στέλνεις μήνυμα στον Αφηγητή. Μπορείς να ρωτήσεις τι είναι ένας συγκεκριμένος παίκτης. Η απάντηση είναι είτε Πολίτης είτε Δολοφόνος. Και να σπρώξεις τις έρευνες προς τα εκεί αν νομίζεις. Μπορείς να αποκαλύψεις την ταυτότητά σου αλλά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή σου...

Δολοφόνος - Δουλειά σου είναι κατά την Ημέρα να ξεγελάς τους Πολίτες ώστε να μη σε ψηφίζουν Και κατά την Νυχτα να δολοφονείς. Αν υπάρχει πάνω από ένας Δολοφόνος, τότε μπορούνε να συννενοούνται με ΠΜ για τον ποιον θα "φάνε" τη Νύχτα

Ειδικοί Κανόνες:
Σπόιλερ:
- Οι Επιθεωρητές είναι ενας [1].
- Ο Επιθεωρητής μπορεί να ρωτήσει από την πρώτη πρώτη νύχτα [δλδ. στο ξεκίνημα] για να έχει μια ιδέα.
- Αποφύγετε τα ΠΜ μεταξύ σας, αν δεν τα έχει ο ρόλος σας. Και χαλάνε το παιχνίδι και μπορεί να έχουν αντίστροφα και καταστροφικά αποτελέσματα.
- Χρειάζεται συμμετοχή. Χαρακτήρας που δε συμμετέχει με τουλάχιστον 2 ποστ/ημέρα κινδυνεύει να "εκτελεστεί" και ας μην τον έχουν ψηφίσει.
- ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ να έχει ψήφο με κόκκινα γράμματα [μόνο ένα όνομα]. Αποφύγετε τις λίστες...
- Πιθανόν να υπάρξει και "χάρτης" της πόλης και πως κάθεστε ο καθένας.


Και μερικά επιπλέον πράγματα που πρέπει να έχετε υπ' όψιν σας:

Α) Διαλέγετε έναν χαρακτήρα της αρεσκείας σας που θέλετε να υποδυθείτε. Στην αρχή του κάθε post σας γράφετε το όνομά σας και το username σας με μπλε χρώμα. Μπορείτε να έχετε και μια μικρή εικόνα του χαρακτήρα σας σαν avatar σε κάθε post όμως δεν είναι απαραίτητο.

Β) ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ πρέπει να περιέχει ψήφο. Μπορείτε να την αλλάξετε σε μετέπειτα post σας, όμως το κάθε post πρέπει να περιλαμβάνει ένα (και μόνο ένα) όνομα γραμμένο με κόκκινο χρώμα.

Γ) Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι εκτός παιχνιδιού όσον αφορά προτάσεις παρατηρήσεις κλπ, το κάνει στο κάτω μέρος του post του με italics διαφορετικού χρώματος ώστε να μην εμποδίζει τη ροή του παιχνιδιού.

Δ) Ο αφηγητής γράφει πότε είναι μέρα και πότε νύχτα. Ο κάθε γύρος δεν είναι ανάγκη να κρατάει μια κανονική μέρα. Θα ξεκινήσουμε με τον κάθε γύρο να κρατάει ~2 κανονικές μέρες, και μετά ανάλογα με το πως θα πάει το πράμα, κανονίζουμε καταλλήλως. Όποτε λέω πως είναι μέρα κάνετε τα ντιμπέητ σας και ψηφίζετε, όταν λέω πως είναι νύχτα περιμένω ΠΜ από τους αντίστοιχους ρόλους.

Ε) Το παιχνίδι θέλει συμμετοχή. Αν δεν είστε σίγουροι πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε με τουλάχιστον ~2 post ανά μέρα, ας μην πάρετε μέρος. Άτομα που δεν παίρνουν μέρος θα κινδυνεύουν να "εκτελεστούν", ακόμα και αν δεν έχουν ψηφιστεί, προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή ροή του παιχνιδιού.

Τα άτομα με ρόλους έλαβαν μηνύματα. Υπάρχουν 2 δολοφόνοι, 1 γιατρός, 1 αλεξίσφαιρος και 1 επιθεωρητής. Οι υπόλοιποι είστε πολίτες. Καλή τύχη.
Η ημέρα λήγει μεθαύριο στις 21:00


Αφού λοιπόν ο Νίκος επισήμανε έναν βελτιωμένο κανόνα τον αλλάζω και επίσημα. Από εδώ και πέρα πρέπει έστω να θέτεις υποψία σε κάθε ποστ με κίτρινο και αναγκαστικά να ψηφίσεις μία φορά την ημέρα παιχνιδιού με κόκκινο
Αυτό δεν αποτρέπει κάποιον από το να ψηφίσει με κόκκινο και να αλλάξει την ψήφο του μετά.Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dr. Jimalicious στις Πεμ 09 Ιουλ 2015, 01:33, 3 φορές συνολικά


_________________
http://www.youtube.com/user/JimaliciousGaming

Σκληρός Καριόλης

avatar

 

Special One
Special One
Tcixlas
χαχαχαχαχα κλαίω με την έπαυλη Καγιακ χαχαχαχα
Ακόμα δεν έχω ψυχολογήσει κανέναν αν και είμαι φοβερός ντετέκτιβ και τρολάς τιτανομέγιστος χαχαχααχχα
Θα πω στη τύχη για αρχή τον Saul Goodman χαχααχα


_________________

Tcixlas

avatar

 

Σκληρος Καριολης


δεν λεω πολλα! θα πω τον tcixlas γιατί μπορώ!


_________________

black tulip

avatar

 

Toυλίπα

εγω θα πω τον L ,αυταΈχει επεξεργασθεί από τον/την black tulip στις Τετ 08 Ιουλ 2015, 23:23, 1 φορά

Hawkins

avatar

 


khal drogo

as Jhiqui Quaro khaleesi shierak rhaesh alegra ivezh rek hrakkares


_________________

Santouryuu

avatar

 

ΡαριταραΘα πω και εγω saul goodman, πρωτον γιατι εργαζοταν στο ιδιο πεδιο (παουερπαφ παουντερ) με τον γιουτονιουμ και τον ζηλευε και δευτερον εμπιστευομαι την κριση του τιτανοτεραστιου tcixlas

Υ.Γ.  I am FABULOUS, so i am always right!


Κατι ασχετο... αυτη η πο(ρ)νη δε λεγεται τρινιτυ αλλα ραριτυ, λαθος ειχα καταλαβει ο κουροσαβα μεχρι τωρα... μπορουμε να το αλλαξουμε; :Ρ

Ρε, οι νεοι πλεϊερς, βαλτε λιγο περισσοτερο ζουμι... ημαρτον


_________________

~Ηold the door~

NikosV20

avatar

 Εγώ σαν L δεν μπορώ να αποδεκτό κανένα ως δολοφόνο ακόμα αν και έχω στα υπόψην μου κάποιον και όπως ξέρετε βγαίνω σωστός πάντα !!!
Αυτός ο κανόνας ότι σε κάθε ποστ πρέπει να ψηφίζουμε είναι λάθος και δεν θα τον τηρήσω !!!


_________________

Do you feel lucky, punk? Go ahead and make my day ...

Tcixlas

avatar

 

Σκληρος Καριοληςναι αλλά ο light σε έφαγε... σε βλέπω να σε τρώνε και εδώ αμέσως εσένα...


_________________

NikosV20

avatar

 L
Για αρχή έχω ύποπτο τον Σκληρό Καριόλη !!!! 
τώρα το είπες σωστά >>υποψία<< ναι και με κίτρινο


_________________

Do you feel lucky, punk? Go ahead and make my day ...

Dr. Jimalicious

avatar

 

Vet-eran
Vet-eran
Επειδή υπήρξαν αντιδράσεις, αλλαξε ο κανόνας για την ψηφοφορία. Μπορείτε πλέον απλά να δηλώνετε υποψία αντί για ψήφο. Προσωπικά δεν βλέπω το νόημα ή την τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά whatever. Πριν τελειώσει η ημέρα πρέπει όμως να έχετε ψηφίσει μια τελειωτική φορά (κόκκινο)Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dr. Jimalicious στις Πεμ 09 Ιουλ 2015, 01:13, 1 φορά


_________________
http://www.youtube.com/user/JimaliciousGaming

Santouryuu

avatar

 

εγω... η ραριταρα δεν αλλαζω γνωμη... να αποδεχτω οτι εκανα λαθος; απαπαπα... εγω δεν κανω τετοια πραματα


saul goodman


_________________

~Ηold the door~

Johnyman

avatar

 

Impel Down
Impel Down
Hank Moody

Εντάξει χαμός..εγώ εκεί που ήμουν σκυμμένος πάνω από τα ''προβλήματα'' της Λεμονιάς και την ''παρηγορούσα δυνατά'' ακούω πανικό,ποδοπατήματα,όχι τίποτα,δεν τελείωσα και την παρηγόρηση..τέσπα τύλιξα μια πετσέτα γύρω μου,σκουπίστηκα γιατί κάνει και ζέστη και αυτά τα προβλήματα σε ιδρώνουν και να'μαι να δω αν μπορέσω να φανώ χρήσιμος κι εδώ..ντάξει πούτσα μου κιόλας η κατάσταση τον καθηγητή δεν τον πήγαινα, κολλούσε πολύ και στο μωράκι την Καγιάκ, η οποία πολύ στενοχωρημένη φάνηκε,μου φαίνεται θα την περάσω ένα χεράκι παρηγοριάς και αυτήν σε λίγο.
εντάξει θα αράξω λίγο τώρα,κάτι στο βλέμα της ραριτάρας δεν μου κολλάει,δεν τρέχει και τίποτα


_________________
And here's to the fools who dream
Foolish, as they may seem

Aldark

avatar

 

Saul Goodman

Wow!! Σκευωρία ενάντια στο μοναδικό άνθρωπο που υπερασπίζεται το συνάνθρωπο! Χα! Με τι είδους κατηγορίες προσπαθείτε να μου τη φέρετε; Μάλλον κάτι δε σας αρέσει πάνω μου ή απλά ζηλεύετε που η φάτσα μου είναι σε όλη την πόλη!! Λοιπόν εμένα παίζει γενικότερα το μάτι μου και πιστεύω ότι η Ροριτάρα κάτι κρύβει...χμμ...
*ήχος από μασαζιέρα* *φοράει μάσκα ύπνου*Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Πεμ 09 Ιουλ 2015, 02:43, 1 φορά


_________________

Tcixlas

avatar

 

Σκληρος Καριολης


mate εγώ να σε στηρίξω απο ότι βλέπεις αλλά μπορεί να έχει να κάνει με τα ντρογκια!! υποψίες κινούνται προς τον tcixlas


_________________

Aldark

avatar

 

Saul Goodman
Θα ήθελα να σε βοηθήσω αν έχεις κάποια υποψία προς τον tcixlas  , προμηθευόταν meth κάποτε από ένα γνωστό μου...Αλλά πιστεύω ότι είναι απλά ένας μεθχεντ , δεν έχει κακές προθέσεια το παλικαράκι! Κάποιος άλλος σκέφτεται πιο πονηρά και εγώ το μυρίζομαι!!! Είμαι ο ειδικός εξάλλου...ροριτάρα, εξηγήσου! *ξαπλώνει πάλι*


_________________

Santouryuu

avatar

 

LADY ραριταρα για σας κοινοι θνητοι,


σε εχουμε καταλαβει Saul Goodman οτι εισαι ενας υπουλος... επειδη βλεπεις τη θηλια να στενευει γυρω απο το ριτιδιασμενο σου λαιμο, πας να ριξεις μελανι παλιοσουπια... γι'αυτο εκανες κομμα με τον γαοι φιλο σου Hank Moody να με φατε υπουλα, αλλα δεν θα σας περασει γιατι εγω ειμαι fabulous.Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Πεμ 09 Ιουλ 2015, 02:59, 3 φορές συνολικά


_________________

~Ηold the door~

Johnyman

avatar

 

Impel Down
Impel Down
Hank Moody

θα στον σφύριζα ρατιτάρα μου κι ας είσαι άλογο
προς το παρόν θα πάρω την Καγιάκ που έχει πόδια αλόγας,λίγο μπαφίδι και ξανά Καγιάκ.not bad huh?

το γκομενάκια μην μου φάτε και σφαχτείτε,δεν με νοιάζει,εγώ να περάσω καλά ήθελα,καλά περνάω..μωράκια,ποτά,ξάπλες και κατεβάζω και ιδεές για τη νέα μου νουβέλα ''σεξ,φόνος και πάλι σεξ''

ύποπτοι ρατιτάρα,γκούντμαν..τον γκούντμαν σίγουρα πάντως δεν θα τον ξάπλωνα στα 4


_________________
And here's to the fools who dream
Foolish, as they may seem

Tcixlas

avatar

 

Σκληρος Καριοληςριτάρα έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα μου φαίνεται. Αν με πείσεις να αλλάξω γνώμη soul goodman καλώς. Αλλά ο tcixlas έκανε την πρώτη επίθεση εναντίων σου και τηρόντας μια επιθετική γραμμή προσπαθεί να καλύψει τις δολοφονικές του τάσεις με χαχαχα και χουχουχου, εγώ λέω να τον μπανάρουμεΈχει επεξεργασθεί από τον/την tcixlas στις Πεμ 09 Ιουλ 2015, 02:59, 1 φορά


_________________

Aldark

avatar

 

Saul Goodman
χα! Αυτό το λες fabulous;; Τσέκαρε το κοστούμι μου και δες τι θα πει στυλ! Πέρα από αυτό , βρες κάποιον άλλο να κατηγορήσεις , εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω τον κόσμο. Μάλλον η ενοχή σου και η απελπισία σου σε στρέφουν ενάντια στον έντιμο συνήγορο του πολίτη!! Παιδιά όποιος έχει πρόβλημα και του κάνει bullying η ροριτάρα ας καλέσει τον Saul! Θα τον βοηθήσω...Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Πεμ 09 Ιουλ 2015, 02:57, 1 φορά


_________________

Patty D.Luffy

avatar

 

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ObamaO πλανητάρχης ειναι εδω να βοηθισει τον Αμερικανικο λαο. Ενας ειναι ο υπευθυνος της οικονομικης υφεσης, του αφανισμου της καφε αρκουδας και της κυτταριτιδας της Μισελ...
...υποπτεύομαι αυτον τον γελοιο που αυτοαποκαλειται Σκληρός Καριόλης , γιατι δεν μαρεσουν οι ταινιες του...

Obama out!Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patty D.Luffy στις Πεμ 09 Ιουλ 2015, 16:13, 1 φορά


_________________

Santouryuu

avatar

 

Ραριταρα

Saul Goodman ειναι μετρημενα τα ψωμια σου... θα πληρωσεις για τα εγκληματα στην ανθρωποτητα. Βασικα μονο η ασχημια σου απο μονη της ειναι εγκλημα και "fabulous" κουστουμι απο καρφουρ μαρινοπουλος πρωτη φορα βλεπω.

Hank Moody εμενα στα τεσσερα ειναι το κανονικο μου, ζηλευεις;


_________________

~Ηold the door~

Tcixlas

avatar

 

Σκληρός Καριόλης


κύριε πλανητάρχα δεν περίμενα απο σας τέτοια αντιμετώπιση πείτε μου έναν λογο να είμαι υποψήφιος... εντάξει τότε θα τα παρατήσω αφού δεν αναγνωρίζετε την αξία μου θα γίνω κι εγώ ένα διαστημικό σκυλί ή ένας dc super villain... υποπτεύομαι ακόμα και τώρα τον σατανικό tcixlas


_________________

NikosV20

avatar

 


L
Μιλάτε πάρα πολύ καθικάκια μου φαίνεται και λέτε και πίπες !!!!


_________________

Do you feel lucky, punk? Go ahead and make my day ...

Σκληρός Καριόλης

avatar

 

Special One
Special One
Tcixlas

χαχαχα μεθ λέει ο τρολάς χαχαχαχα!
Εγώ είμαι ψυχολόγος και αν ρωτήσετε και τους φίλους μου λένε πως κλέβω επειδή πάντα ψυχολογώ σωστά.
Ύψιστε φαλάκρα γιατί αυτή η επίθεση προς εμένα; Με τέτοια επίθεση θα μου πέσουν τα μαλλιά χαχαχαχα

Saul Goodman


_________________

Hawkins

avatar

 khal drogo


khaleesi shierak jin ave sekke VERNEN anni m'orvikoon saul goodman Nevakhi vekha ha maan: Rekke, m'aresakea NORETHI!!! fitte tcixlas


_________________

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης